Aanmelden als abonnee

Wilt u graag abonnee worden van het Vogeljaar en ons tijdschrift 4x per jaar ontvangen? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. Tevens dient u €13,50 te storten op de onderstaande bankrening.

IBAN nummer: NL28 INGB 0000 9644 72
ten name van: het Vogeljaar te Hedel
onder vermelding van: Nieuwe Abonnee

U kunt ook een briefkaartje sturen naar onderstaand adres. Hier kunt u tevens terecht voor nadere inlichtingen of vragen.

dhr. W.A. Werkman
Boterbloemstraat 20
5321 RR Hedel
tel. 073-5991967
E-mail:

Aanmeldingsformulier

m v
ja nog niet
Commentaar (optioneel):

Abonnement buitenland

De ledenprijs voor mensen woonachtig in het buitenland bedraagt €37,50 per jaar. Aanmelding geschiedt op dezelfde wijze als voor Nederland, via bovenstaand formulier en vooruitbetaling. Vergeet niet bij het commentaar uw land te vermelden. Ons internationaal bankrekeningnummer is als volgt:

IBAN: NL28 INGB 0000 9644 72
BIC: INGBNL2A ten name van: het Vogeljaar
5321 RR Hedel
Nederland
onder vermelding van: Nieuwe Abonnee

Korting en speciale aanbieding Vlerkenstreken

Leden van een groep aangesloten vogelwerkgroepen en organisaties krijgen een reductie van €0,50 op het abonnemenststarief. Informeer naar de voorwaarden.

U kunt nu ook profiteren van onze speciale aanbieding.: Wegens het succes van onze actie kunt ook dit jaar nog iemand abonnee maken van het Vogeljaar. Als u €32,50 overmaakt op bovenstaand bankrekeningnummer van het Vogeljaar ontvangt de nieuwe abonnee jaar lang het Vogeljaar en u ontvangt dan het boek Vlerkenstreken gratis thuis. Vergeet dan niet bij uw overschrijving de naam en adres van de nieuwe abonnee te vermelden.

Losse nummers

Losse nummers van het Vogeljaar zijn te bestellen door storting van €4,95 (incl. verzendkosten) op bovenstaand bankrekeningnummer, onder vermelding van het gewenste Vogeljaarnummer.

© 2007-2021 Stichting Het Vogeljaar. Tijdschrift voor vogelstudie en vogelbescherming.
(voortzetting van Wiek en Sneb.) ISSN 0042-7985.

nieuwste nummer
Klik hier voor de inhoud van het laatste nummer.

Artikels doorzoeken

Blader door ruim een halve eeuw het Vogeljaar; alle inhoud als PDF downloadbaar.


wordt abonnee!

...Voor slechts €13,50 per jaar! Klik hier voor meer informatie.