Boek Het laatste Vogeljaar
Boekcover het laatste Vogeljaar

Na een periode van 70 jaar komt er een einde aan het verschijnen van het Vogeljaar. Al die jaren bood het tijdschrift informatie over het wel en wee van de vogels wereldwijd. Met deze laatste uitgave in boekvorm - Het laatste Vogeljaar - neemt het tijdschrift afscheid van zijn trouwe achterban. Niet alleen een jubileumboek, maar zeker ook een collectorsitem voor vogelliefhebbers!

Vermaarde schrijvers als Strijbos, Voous, Zweeres, maar ook enthousiaste amateurvogelaars leverden hun bijdragen. Daarmee bood 'het Vogeljaar' zowel de academicus als de gewone vogelaar een platform. In een laatste uitgave in boekvorm komt die veelzijdigheid terug. Ruim vijfentwintig auteurs leveren een aandeel met terugblikken en recente onderzoeksverslagen. Het laatste Vogeljaar geeft een treffend beeld van de ontwikkelingen in de wereld van vogelstudie, beschermingswerk en de toename van vogelplezier onder de bevolking, gedurende de hele periode van 70 jaar.

  • Jubileumuitgave Ún collectorsitem voor vogelliefhebbers
  • Met verhalen van meer dan 25 auteurs
  • De mooiste bijdragen uit 70 jaar het Vogeljaar

Bestellen

Het boek kunt u bestellen door €20 over te maken op rekening NL28 INGB 0000 964472 ten name van het Vogeljaar. Inlichtingen: Willem Werkman Boterbloemstraat 20 5321 RR Hedel.

© 2007-2022 Stichting Het Vogeljaar. Tijdschrift voor vogelstudie en vogelbescherming.
(voortzetting van Wiek en Sneb.) ISSN 0042-7985.

Het laatste Vogeljaar

Jubileumboek ter afscheid van het Vogeljaar.

Klik hier voor de inhoud van het afscheidsboek.

Digitaal bonusnummer

Te downloaden, in navolging van jubileumboek.

Klik hier voor de inhoud van het digitale bonusnummer.

Artikels doorzoeken

Blader door ruim een halve eeuw het Vogeljaar; alle inhoud als PDF downloadbaar.